Introduksjonstilbud: FRI FRAKT

Om oss

Grossisthuset leverer helhetlige logistikkløsninger for våre kunder og samarbeidspartnere, og vårt tjenestespekter omfatter innkjøp og innkjøpsløsninger, lagerdrift, transport, salg og informasjonslogistikk.

Vi er en uavhengig grossist med ambisjonen om å betjene hele Norge, fra små lokale bedrifter til større aktører innen butikk- og HORECA-segmentet. Vår målsetning er å gi alle produsenter muligheten til å distribuere produktene sine gjennom oss, og dermed nå ut til større markeder enn sine lokale områder. Til tross for å være en liten organisasjon, er vi effektive og tilpasningsdyktige, og har evnen til å raskt tilpasse oss endringer i markedet, slik at vi kan tilby nyheter og innovative løsninger.

I bransjen er det åpenbart et betydelig tomrom, der både produsenter og kunder savner en uavhengig og fleksibel grossist. Vi fyller dette tomrommet ved å jobbe dedikert for å tilby et bredt utvalg av produkter fra både nasjonale og internasjonale produsenter, til konkurransedyktige vilkår.

Velkommen til vår netthandel!

Få GRATIS FRAKT på alle ordrer med førsteklasses produkter. Vi er her for dine behov, enten du driver butikk, restaurant, hotell eller annen bedrift. Utforsk vårt utvalg og gjør dine innkjøp enklere!

Siden er under utvikling

Siden er fortsatt under hyppig utvikling, følg med for å se endringene som kommer.